Brårup Fritidscenter - Kirke Allé 1 - 7800 Skive - Tel. 9915 7080 - www: bfcskive.dk

onsdag den 26. juni 2013

Madordninger SFO og Fritidsklub

Alle børn frameldes vores madordninger pr. 30. juni. Madordningerne starter igen mandag den 12. august (skolestart), og I skal være opmærksom på at få tilmeldt jeres barn såfremt de ønsker at gøre brug af det. Tilmeldingsseddel ligger på hjemmesiden.


mandag den 24. juni 2013

Ugeplaner Sommerferien

Planer for de enkelte uger i sommerferien er lagt på Hjemmesiden.

fredag den 14. juni 2013

Uge 25 på Gården

Hele uge 25 vil vi være på Gården, hvor vi har temauge: Amok i naturen. Vi sørger for alle børn kommer på Gården efter skole og de børn der ikke er hentet/gået inden kl. 16, køres retur til Fritidscenteret. Fredag vil vi gerne invitere på forældrekaffe, så I kan se hvad vi har lavet.

torsdag den 13. juni 2013

Sct. Hans fest J&U klubben.

Vi holder Sankt Hans på Gården, søndag den 23. juni kl 19.00. ALLE kan deltage, man behøver ikke være medlem af Aftenklubben. Det er Gratis og vi lukker aftenklubben. Der serveres pølser, kyllingepølser, skumfiduser m. mariekiks.
Kom og vær med til en hyggelig aften!


Sommerlejr Info

Der er lagt nyt Info om vores sommerlejr uge 27 for SFO og Fritidsklub på hjemmesiden.

Fårup Sommerland J&U Klubben 31. august

Så kan du godt gøre dig klar til at vi tager til Fårup Sommerland lørdag den 31. august. Få den fedeste oplevelse sammen med dine venner, i én af Danmarks største sommerparker.


mandag den 10. juni 2013

Besked ved fravær

Vi bruger ofte meget tid på at kontakte hjemmene fordi der ikke bliver givet besked i vores system omkring barnet holder fri, er syg eller andet fravær. Den tid går fra de øvrige børn og ideen med at have et online system forsvinder. Derfor vil vi fremover registrere når vi kontakter et hjem, der ikke har angivet barnets fravær i vores system. Sker det 2 gange, vil I modtage en besked om at vi ikke længere kontakter jer, såfremt jeres barn er fraværende.

tirsdag den 4. juni 2013

Gårdhaveuge (uge 23)

I denne uge har vi Gårdhaveuge. Vi vil lave forskellige aktiviteter i Gårdhaven, rydde op og gøre den endnu mere hyggelig.

mandag den 3. juni 2013

Brug Låget!

Den store indsamling er gået i gang. Saml alle de låg, fra forskellige mælkeprodukter, du overhovedet kan. De 10 børn der har indsamlet flest låg, får lov at bestemme hvem/hvad pengene skal gå til.

søndag den 2. juni 2013

Lus

Vi kæmper i øjeblikket en hård kamp med lus. Vi har fået henvendelse fra flere forældre, der gang på gang får børn hjem med lus. Vi har derfor valgt at fjerne udklædningstøj, tæpper og lign. Vi vil opfordre til at alle får kæmmet og tjekket for lus, samt en snak med børnene omkring ikke at bruge hinandens hårbånd, hætter, jakker m.m. På vores Hjemmeside kan I finde mere info. og derudover henviser vi til hjemmesiden www.farvellus.dk